Rüyada sırtında birini taşımak

Rüyada sırtında birini taşımak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada sırtında birini taşımak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada eşini sırtında taşımak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında halı taşımak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına alamet eder.

Rüyada sırtında un çuvalı taşımak işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına delalettir.

Rüyada sırtında taş taşımak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak yeni bir yol tutulacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada hanımını sırtında taşımak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini sırtında taşımak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments