Rüyada sirt öpmek

Rüyada sirt öpmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, kavgaların büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sirt öpmek gördüyseniz:

  • İşbirlikleriniz ya da ortaklıklarınızla bağlantılı ani olaylar veya vergiler, komisyonlar, nafaka ya da miras başlıklı konular dikkat gerektirebilir.

Rüyada sirt öpmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada cam sil görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, eşlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini cam silerken görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz sibirya kurdu görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sonuçtan memnun kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam silerken düşmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kuran harflerinin silindiğini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam silen birini görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına rivayet eder.

Rüyada kuran yazılarının silindiğini görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments