Rüyada şirketin battığını görmek

Rüyada şirketin battığını görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, yeni kapılar açılacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, üzgün ve hasta olacağına, zor durumda kalınacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine inanılır.

Rüyada şirketin battığını gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada şirketin battığını görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şirket görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şirket sahibi olmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şirket patronunu görmek hasret ve özlem gidereceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına alamet eder.

Rüyada çalıştığı şirketi görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına delalettir.

Rüyada şirkete ortak olmak kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada şirket kurmak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada şirket patronu görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments