Rüyada şirket görmek

Rüyada şirket görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şirket gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada şirketin iflasını görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kötü gidişe dur denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şirket yöneticisi görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada şirketin battığını görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada şirket görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ağız tadının yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada şirkete ortak olmak hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Rüyada çalıştığı şirketi görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına yorulur.

Rüyada şirket arabası görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada şirket kurmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments