Rüyada şirket patronu görmek

Rüyada şirket patronu görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet eder.

Rüyada şirket patronu gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Rüyada şirket patronunu görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, kötü haberler alınacağına işarettir.

Rüyada şirket patronu görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çalıştığı şirketi görmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada şirket satın almak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şirketin iflasını görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Rüyada şirket müdürünü görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük şirket görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şirket arabası görmek hasta ve zor geçireceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments