Rüyada simli görmek

Rüyada simli görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük başarılara imza atılacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, başına türlü belalar geleceğine alamet eder.

Rüyada simli gördüyseniz:

  • Gelen davet, öneri veya teklifleri doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada simli far görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalettir.

Rüyada simli ip görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada simli saç görmek işlerini yoluna sokacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada simli taş görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada simurg görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada simli oje görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına rivayet eder.

Rüyada simurg kuşu görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sim kartı görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments