Rüyada simitle yüzmek

Rüyada simitle yüzmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada simitle yüzmek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle aranızda yaşanan anlaşmazlığın çözülemeyeceğini görmeniz anlaşmayı sonlandırabilir.

Rüyada denizde simitle yüzmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulur.

Rüyada simitle yüzmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada can simidiyle yüzmek kendisini üzen konuların kapanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına yorulur.

Rüyada simit yediğini görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işaret eder.

Rüyada simit ekmek görmek dişe diş savaşacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simit aldığını görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin simit yediğini görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük simit görmek kişinin şifa bulacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments