Rüyada birinin simit yediğini görmek

Rüyada birinin simit yediğini görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, malının da eksilmeyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin simit yediğini gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Rüyada simit yedirmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin simit yediğini görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada simit yediğini görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, yolunda huzurla devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden simit almak şifa ve moral bulacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada simit ayran görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit ve susam görmek huzurun bozulacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit dükkanı görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına rivayet eder.

Rüyada simit verdiğini görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments