Rüyada simit almak

Rüyada simit almak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit almak gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada yanmış simit görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada simit poğaça görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada simit poğaça satmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada simit pişirmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işarettir.

Rüyada bayat simit görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına alamet eder.

Rüyada simit koklamak sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz simiti görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına alamet eder.

Rüyada simit satan görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments