Rüyada silmek süpürmek

Rüyada silmek süpürmek bunalıma düşeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalettir.

Rüyada silmek süpürmek gördüyseniz:

  • İyimser olmaya çalışın.

Rüyada silmek süpürmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, talihinizin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev süpürmek silmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulur.

Rüyada evin tavanını silmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada göz makyajını silmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, bunun farkına varacağına yorulur.

Rüyada burnunu sildiğini görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada isim silmek hacetinizin giderilmesine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine yorulur.

Rüyada beyaz halı silmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına tabir olunur.

Rüyada tabak silmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments