Rüyada silip süpürmek

Rüyada silip süpürmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata rivayet etmektedir.

Rüyada silip süpürmek gördüyseniz:

  • Başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Rüyada silip süpürmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, işlerdeki karın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sirt öpmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada sibirya kurdu köpek görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sibirya kaplanı görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada banka atm si görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, sermayesinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada sibirya kurdu köpeği görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, sorunlarının biteceğine yorulur.

Rüyada sir ağda yapmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam sileni görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kısmetinin açık olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments