Rüyada silinmiş dövme görmek

Rüyada silinmiş dövme görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada silinmiş dövme gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler pazarlamaya veya sizi bazı konularda ikna etmeye çalışan kişiler inandırıcılıktan uzak olabilir.

Rüyada silinmiş dövme görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada dövmenin silindiğini görmek amacına ulaşacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine delalet eder.

Rüyada halı silkeleyen birini görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kuran yazılarının silindiğini görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada sirt öpmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sibirya kaplanı görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına işarettir.

Rüyada sivas kangalı görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sibel ismi görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments