Rüyada ayının kovalamasını görmek

Rüyada ayının kovalamasını görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, rızkın kesilmeyeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına rivayet eder.

Rüyada ayının kovalamasını gördüyseniz:

  • Yeni konularla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada ayının kovalamasını görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada ayın parçalanması görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada temmuz ayında kar yağdığını görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, kişinin rahat nefes alacağına delalet eder.

Rüyada ayın parladığını görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ayının oynadığını görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayın yükseldiğini görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşure ayında aşure görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işarettir.

Rüyada ayın büyüdüğünü görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments