Rüyada savaşmak ve kazanmak

Rüyada savaşmak ve kazanmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kendisini allah yoluna adayacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaşmak ve kazanmak gördüyseniz:

  • Size sorun çıkartan, anlaşmakta zorlandığınız ya da sizi üzen kişilerle aranıza mesafe koymalısınız.

Rüyada savaşmak ve kazanmak dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada şeytanla savaşmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada azraille savaşmak moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birileriyle savaşmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yılanlarla savaşmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerde savaşmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşmak ve ölmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına işaret eder.

Rüyada kediyle savaşmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments