Rüyada ayının ısırdığını görmek

Rüyada ayının ısırdığını görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, canın sıkılacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, malvarlığının artacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayının ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmayı sağlamak size düşebilir.

Rüyada ayının ısırdığını görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kasım ayını görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, kişinin gönlünü alacağına inanılır.

Rüyada ayın üzerinde yürümek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ayın fotoğrafını çekmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret eder.

Rüyada ağustos ayında kar yağdığını görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayının kovalamasını görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına işaret eder.

Rüyada ayının saldırması görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayın yeryüzüne düştüğünü görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments