Rüyada kendini silahla vurulurken görmek

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurulurken gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurulan görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalettir.

Rüyada silahla vurulup ölmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulacağını görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulmamak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla vurularak öldürülmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurularak öldüğünü görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulan birini görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments