Rüyada silahla vurulacağını görmek

Rüyada silahla vurulacağını görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, el üstünde tutulacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada silahla vurulacağını gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni onularla ilgilenmelisiniz.

Rüyada silahla vurulanı görmek zor günlerin uzaklaşacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin silahla vurularak öldüğünü görmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada silahla vurulan görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine işarettir.

Rüyada silahla vurularak öldüğünü görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurularak öldürülmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, işlerinin istediği gibi olacağına delalet eder.

Rüyada silahla vurulup ölmemek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, fenalıkta bulunmaya inanılır.

Rüyada silahla vurulup kan görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments