Rüyada göğsünden silahla vurulmak

Rüyada göğsünden silahla vurulmak korkularının sona ereceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine işarettir.

Rüyada göğsünden silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada silahla göğsünden vurulduğunu görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalet eder.

Rüyada göğsünden silahla vurulmak allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işarettir.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine inanılır.

Rüyada göğsünden iğne vurulmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünden vurulmak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments