Rüyada sığır yıkamak

Rüyada sığır yıkamak elinin de bolluk göreceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada sığır yıkamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir kadınla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Rüyada sığır yıkamak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara sığır görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sığır sürüsü görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada sığır ve koyun görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığır kanı görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığır kellesi görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, yapılan ahlaksız davranışlara rivayet eder.

Rüyada sığır sağmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulur.

Rüyada sığır çobanı görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments