Rüyada ayın doğduğunu görmek

Rüyada ayın doğduğunu görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine delalet eder.

Rüyada ayın doğduğunu gördüyseniz:

  • Ortaklıklar, ortak girişimler, ortak kaynaklar veya iş birliklerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada ayın batıdan doğduğunu görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada ayın doğduğunu görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada ölüp yeniden doğmak ele geçen kazancın azalacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada çocuğun dişli doğduğunu görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine rivayet eder.

Rüyada doğduğun şehri görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kardeşinin doğduğunu görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşin doğduğunu görmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşin tersten doğduğunu görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments