Rüyada güneşin doğduğunu görmek

Rüyada güneşin doğduğunu görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine inanılır.

Rüyada güneşin doğduğunu gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller göndermeniz olayları daha da karışık hale getirebilir.

Rüyada güneşin üzerine doğduğunu görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada güneşin doğmak üzere olduğunu görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşin eve doğduğunu görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada güneşin kuzeyden doğduğunu görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşin tersten doğduğunu görmek yaşamına bakacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada eve güneş doğduğunu görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada güneşin gece doğduğunu görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments