Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak güzel huylarını terk edeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine inanılır.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise kaybetme riskiniz artacak.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada sigara içerken yakalanmak daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içerken birine yakalanmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, huzurlu günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın sigara içtiğini görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada babayı sigara içerken görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babayı sigara içerken görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Rüyada babasını sigara içerken görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments