Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak mutlulukların yarım kalacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kısmetinin hep açık olacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, huzurlu günler görüleceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada sigara içerken birine yakalanmak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına inanılır.

Rüyada sigara içerken yakalanmak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada anneni sigara içerken görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine inanılır.

Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada annemi sigara içerken görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments