Rüyada sığ suda yüzmek

Rüyada sığ suda yüzmek allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığ suda yüzmek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassassınız.

Rüyada sığ suda yüzmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığ suda balık tutmak ondan şifa göreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada sığ denizde yüzmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada sığ yerde yüzmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sığ derede yüzmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada sığ havuzda yüzmek bereketin eksileceğine, de elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek sağlığın bozulacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığ sularda yüzmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hasret gidereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments