Rüyada şifalı taş görmek

Rüyada şifalı taş görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine inanılır.

Rüyada şifalı taş gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Rüyada şifalı taşlar görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada şifalı taş görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şifalı suda yıkanmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şifa dağıtmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine işarettir.

Rüyada şifalı otlar görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada şifalı sular görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şifalı balık görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına delalettir.

Rüyada şifalı su içmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments