Rüyada şifalı su içmek

Rüyada şifalı su içmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şifalı su içmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şifalı su içmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada şifalı su dağıtmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şifalı sular görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine delalettir.

Rüyada şifalı su içtiğini görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına inanılır.

Rüyada şifalı suya girmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şifalı su görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada şifa vermek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments