Rüyada şifalı suda yüzmek

Rüyada şifalı suda yüzmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, eşi ile arasının açılacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şifalı suda yüzmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz artıyor.

Rüyada şifalı suda yüzmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şifalı suda yıkanmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine inanılır.

Rüyada şifalı su görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine alamet eder.

Rüyada şifalı taş görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şifalı balık görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şifalı taşlar görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, daha rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada şifalı su içmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments