Rüyada çeşmeden şifalı su içmek

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, başına türlü belalar geleceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek gördüyseniz:

  • Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine işaret eder.

Rüyada şifalı su içmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada şifalı su dağıtmak hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, ne yöne gideceğine yorulur.

Rüyada şifalı sular görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada şifalı suya girmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada şifalı su görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada şifalı su içtiğini görmek insanlarla iç içe olacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet eder.

Rüyada şifalı taş görmek terfi alamayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments