Rüyada şiddet görmek

Rüyada şiddet görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiddet gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla karşılaşabilir veya özlediğiniz bir kişiyle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada şiddetli su görmek hasret gidereceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına işarettir.

Rüyada şiddete uğramak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına delalet eder.

Rüyada şiddet görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çok şiddetli ağlamak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada şiddetli dalga görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada şiddetli deniz dalgası görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada şiddetli fırtına görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments