Rüyada şeytanla oyun oynamak

Rüyada şeytanla oyun oynamak kısmetsizlik yaşayacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, imkânlarının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytanla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissedecekseniz bir tatile çıkmaktan daha güzel bir şey olmayabilir.

Rüyada şeytanla oyun oynamak bir yere taşınmaya, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde oyun oynamak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşık oyunu oynamak nazara geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kaplanla oyun oynamak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinle oyun oynamak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına delalettir.

Rüyada şans oyunları oynamak kendi işinin başına geçeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda oyun oynamak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına alamet eder.

Rüyada oyun oynamak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments