Rüyada şeyhin evine gitmek

Rüyada şeyhin evine gitmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, karasızlık yaşayacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, nice noksanlık içinde olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada şeyhin evine gitmek gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Rüyada şeyhin evine gitmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada şeyh evine gitmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada bir şeyhin elini öpmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada şeyhin elini öpmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çıkmaza düşeceğine alamet eder.

Rüyada nakşibendi şeyhini görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, sorunların hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeyh görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına yorulur.

Rüyada kadın şeyh görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada şeyh eli öpmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments