Rüyada sevmediğini görmek

Rüyada sevmediğini görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hatalarını fark edeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediğini gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olmasını sağlamanızda fayda var.

Rüyada sevmediğin bir adamla evlenmek helal rızık elde edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği bir kişiyi görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı seçtiğini görmek borç batağına düşeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin sevmediğini görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada sevr mağarası görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği bir insanı görmek istediği projeleri yapamayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments