Rüyada sevmediğin birisiyle tartışmak

Rüyada sevmediğin birisiyle tartışmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediğin birisiyle tartışmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada sevmediğim biriyle tartışmak yeni bir iş olanağı yakalamaya, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle tartışmak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediği biriyle tartışmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birisiyle tartışmak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, ayıplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen babasıyla tartışmak zor bir duruma düşüleceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Rüyada patronla tartışmak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayınvalidesiyle tartışmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle tartışmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments