Rüyada sevmediğin birini sevdiğini görmek

Rüyada sevmediğin birini sevdiğini görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin birini sevdiğini gördüyseniz:

  • Ufak tefek konular nedeniyle tartışmalı durumların içerisine girmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına alamet eder.

Rüyada sevmediği birini sevmek malından ve parasından olacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin birini sevdiğini görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediğin biri tarafından öpülmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, hüsrana uğrayacağına yorulur.

Rüyada sevmediğiniz birini görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sezeryan doğum görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments