Rüyada sevmediğin biri tarafından öpülmek

Rüyada sevmediğin biri tarafından öpülmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin biri tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası size zarar verebilir.

Rüyada sevmediği biri tarafından öpülmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalet eder.

Rüyada sevmediğin biri tarafından öpülmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ümitsizliğe delalettir.

Rüyada sevmedin biriyle evlenmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına inanılır.

Rüyada sevmediğin biriyle barışmak bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada sevmediği bir arkadaşını görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada seçmelere katılmak yöneticilik koltuğuna oturacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini kovalamak mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinden hediye almak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments