Rüyada sevmediği biri tarafından öpülmek

Rüyada sevmediği biri tarafından öpülmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, kazancının günbegün artacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, zorlukların yaşanacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine inanılır.

Rüyada sevmediği biri tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada sevmediğin biri tarafından öpülmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet eder.

Rüyada sevmediği biri tarafından öpülmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevenleri kavuşturmak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada sevmediğin arkadaşları görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevr dağını görmek bir ortaklık kurulacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada seyda hazretlerini görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine alamet eder.

Rüyada sevmediğin birini yanında görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elbise seçememek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments