Rüyada sevr dağını görmek

Rüyada sevr dağını görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına delalet eder.

Rüyada sevr dağını gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziksel olarak sizi nelerin mutlu ettiğini bulmanız gerekiyor.

Rüyada sevr dağını görmek fakirliğinin biteceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğiniz birini görmek rakiplerin alt edileceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine işarettir.

Rüyada seni seven kişiyi görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir erkekle evlenmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada sevmediği bir akrabayı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinden hediye almak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin birisiyle evlenmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin birine para vermek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments