Rüyada sevmediğin arkadaşları görmek

Rüyada sevmediğin arkadaşları görmek büyük atılımların yapılacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin arkadaşları gördüyseniz:

  • Amaç veya hedeflerinize ulaşmanız ya da bazı işleriniz konusunda engellendiğinizi hissedebilir veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevmediğin arkadaşı görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada sevmediği arkadaşını görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada sevmediğin iş arkadaşını görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, saygınlık kazanacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin arkadaş görmek asil kimselerden çıkacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin arkadaşları görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği bir arkadaşı görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına delalettir.

Rüyada sevmediğim bir arkadaşı görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir arkadaşını görmek sıkıntıya düşeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments