Rüyada sevgiliyle yüzük takmak

Rüyada sevgiliyle yüzük takmak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, geniş geniş yaşayacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle yüzük takmak gördüyseniz:

  • Belli olaylara gerçekçi yaklaşmak durumundasınız.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yüzük takmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye yüzük takmak ticaretinin gelişeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak yeni bir işe gireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisiyle yüzük takmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle yüzük takmak yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments