Rüyada küs olduğun birine sarılıp ağlamak

Rüyada küs olduğun birine sarılıp ağlamak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, eğlence ve renk geleceğine işarettir.

Rüyada küs olduğun birine sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada küs olduğun birine sarılıp ağlamak çok doğru bir yol tutulacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun biriyle ağlamak verimin kaçacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada küs olduğumuz biriyle sarılmak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok iyi paralar kazanılacağına inanılır.

Rüyada küs olduğu birine sarılmak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğunuz birine sarılmak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğunla sarılmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada küs arkadaşına sarılmak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments