Rüyada işyerinde masada oturmak

Rüyada işyerinde masada oturmak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada işyerinde masada oturmak gördüyseniz:

  • Başkalarını ilgilendiren bir konuda karar verme durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada işyerinde masada oturmak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle masada oturmak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, büyük paralara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük masada oturmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, şansının da döneceğine inanılır.

Rüyada masada oturmak canını sıkılacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle masada oturmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına delalettir.

Rüyada kalabalık masada oturmak hayatının alt üst olacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada biriyle aynı masada oturmak alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, mutluluğunun katlanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz masada oturmak aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments