Rüyada sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek

Rüyada sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek hayırlı bir karar verileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ayrıldığını gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ayrıldığını görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ayrılmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kucaklaşacağına inanılır.

Rüyada eşiyle kavga edip ayrılmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kavga edip ayrılmak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ağlamak aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle kavga edip barışmak bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kavga edip ağlamak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga edip ölmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments