Rüyada sevgiliyle karşılıklı oturmak

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oturmak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, bol muhabbette olacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oturmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun aile büyüklerinizden birini aramanız gerekebilir.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oturmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada biriyle karşılıklı oturmak işlerinin başarılı olacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oynamak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıksız sevdiği kişiyi görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada karşılıklı gülmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada karşılıklı kahve içmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına inanılır.

Rüyada babayla karşılıklı sigara içmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments