Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, mevlit okutacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada karşılıksız sevdiği kişiyi görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına inanılır.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oturmak sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına inanılır.

Rüyada biriyle karşılıklı oturmak işlerinin bu yüzden aksayacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine yorulur.

Rüyada karşılıksız sevdiğini görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşılıksız sevdiğin erkeği görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalet eder.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kızı görmek verdiği sözleri tutacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Derya

Ben bi eve gidiyordum ve balkonda oturuyordum. sonra bu çocuk arkadaşları ile önümden geçti beni görmediler. Biraz ilerde sevdiğim kişinin kafasını güzelmiş gibi hareketler yapıyorlardı bende çaktırmadan fotoğrafını çekmiştim. Tesettürlü bi insan olduğum için evin içerisinden baş örtümğ alıp tekrar dışarı çıkıyordum bi baktım bunlarda karşımda oturuyor sonra bi kadın geliyor ve bunlara biletler diyorlar ben tekrar oturduğum yere oturuyorum ve birbirimize bakmıştık.

Beril

Sevdiğim kişiyle karşılaştık elimde bir gitar vardı onu çalmamı istedi ben bilmediğimi söyledim beni çalabilirsin diye yüreklendirdi ben de çalıyorum hem bak falan gibi bi şeyler söyledi ben de ona bi şeyler söyledim fakat etraftaki insanların gürültüsünden dolayı birbirimizin dediklerini anlamadık sonra sinirlenip gitti

Hilal

Ben trene biniyordum o da cam kenarında oturyordu sonra onu seven eski bir arkadaşım geldi yanyana olan koltuklara oturdular bende onların karşısına oturdum o gözlerimin içine baktı ben konuştum bu kadar