Rüyada sevgiliyle aynı yatakta uyumak

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta uyumak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kurulu düzenin bozulacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hataların düzeltileceğine, gönlünce harcama yapmasına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta uyumak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta uyumak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle aynı yatakta uyumak çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına yorulur.

Rüyada biriyle aynı yatakta uyumak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işarettir.

Rüyada aynı yatakta uyumak hayra ve esenliğe, güzel ameller işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkekle aynı yatakta uyumak destek göreceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta olmak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle aynı yatakta yatmak hasret gidereceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments