Rüyada sevgilisinin cenazesini görmek

Rüyada sevgilisinin cenazesini görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, sorunlarını unutacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin cenazesini gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Rüyada sevgilisinin cenazesini görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin cenazesi görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada cenazede asker görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada ünlü cenazesi görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve cenaze geldiğini görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada cenazenin gömüldüğünü görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada gelin cenazesi görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde cenaze görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments