Rüyada sevgilinin cenazesi görmek

Rüyada sevgilinin cenazesi görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin cenazesi gördüyseniz:

  • Harekete geçmelisiniz.

Rüyada sevgilinin cenazesi görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için allah’a şükredeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin cenazesini görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenaze ve düğünü bir arada görmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze ilanı duymak rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine inanılır.

Rüyada cenazeyi taşımak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cenazede ağladığını görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre işaret etmektedir.

Rüyada düğünde cenaze görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada erkek cenazesi yıkamak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments