Rüyada işyerinde cenaze görmek

Rüyada işyerinde cenaze görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, ticarette şansının düşeceğine işaret eder.

Rüyada işyerinde cenaze gördüyseniz:

  • Bazı konularda, başkalarının onayı ya da izni gerekiyorsa başına buyruk davranmak sıkıntı yaratabilir.

Rüyada cenaze işleriyle uğraşmak özgüveninde artış yaşanacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada işyerinde cenaze görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek cenazesi yıkamak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık cenaze görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Rüyada tanımadık cenaze görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada akraba cenazesi görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar cenaze görmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada babanın cenazesini görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kadir mutlu

Rüyamda eski eski esimin işyerinde kefensiz saklıyorum neye alamettir