Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, sağlık sorunlarının artacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilini üzgün görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi üzgün görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili üzgün görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, iyilik ve hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşini üzgün görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşi üzgün görmek elinin bolluk göreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek hayallerinin söneceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments