Rüyada sevgiliye üzgün görmek

Rüyada sevgiliye üzgün görmek attığı adımların boşa çıkacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, borç ödemeye, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, hep yerinde sayacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye üzgün gördüyseniz:

  • Bilgi edinmeden cevap vermemeye özen gösterin.

Rüyada sevgilinin üzgün olduğunu görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili üzgün görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye üzgün görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini üzgün görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi üzgün görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini üzgün görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ömer

Rüyamda kapalı sevgilimi açık gördüm abartılı açılmıştı ve çok üzgündü bunun için onla tartıştım